Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın bi'şeyleri

Haftanın mekânı: Rumelihisarı'da da kebap yenir diyenler için mahallemizde kısa süre önce açılan Nezih Yuvalama Kebap.
Haftanın kitabı: Aşk, ayrılık, modern yaşamda ilişkileri neden tutturamadığımız üzerine düşünmek ve durumu anlamak isteyenler için Rollo May'den 'Aşk ve İrade'.
Haftanın albümü:
Pop müziğin rengarenk, masum ve son derece seksi yıldızı Katy Perry'nin 'olgunluk' albümü olarak adlandırabileceğimiz 'Prism'.
Haftanın filmi: Gülmelere doyulamayan, birincisinden daha eğlenceli olmayı başarmış 'Hükümet Kadın 2'.
Haftanın fotoğrafı: Kadınların hayallerini gıcıklamak ve onlara iç çektirmek suretiyle Kıvanç Tatlıtuğ'un kucağında küçük yeğeniyle yürürkenki pozu. Kıvanç ve çocuk fikri çok seksi.
Haftanın düşüncesi: Sürekli aynı şey farklı insanlardan, aynı can sıkıcılığı, aynı acı, aynı hüzünle başımıza geliyorsa artık dönüp kendimize bakma zamanımız gelmiştir.
Haftanın en çok dedikodusu yapılan hadisesi: Acun Ilıcalı'nın magazin muhabirliğinden kanal sahibi olmasına uzanan hayatı. Bence çok da şaşıracak bir şey yok. İstemiş, inanmış, çalışmış, doğru yerde, doğru zamanda olmuş. Bütün mesele her zaman bundan ibaret değil mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA