Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yaş ilişkiler

Hafta başında Ozan Güven 'Muhteşem Yüzyıl'da beraber oynadığı Pelin Karahan ile haklarında aşk dedikodusu çıkınca "Bu saatten sonra 25 yaşında bir kızla ilişki yaşayacak kadar karaktersiz miyim?" açıklamasını patlattı.
Biraz sert bir açıklama sanki. Hayat bu belli olur mu? Yarın bir gün 25 yaşındaki bir kadına âşık olmayacağını, o kadının tam hayalindeki gibi çıkmayacağını nasıl bilebilir. Bilemez elbet.
Bir de diyetisyen Taylan Kümeli'nin vakası var tabii. Kocası Gökhan Arsoy'un kendisinden on yaş küçük olduğunu yazıp duruyorlar. Hatta bu sahada bayağı at koşturuyorlar.
Kadının canını yakma amaçlı.
Sonunda Taylan Kümeli dayanamadı ve instagram hesabına ikisinin de nüfus cüzdanını koydu. Dosta düşmana "Buyrun yaş farkımız" dedi.
Çabasını anlıyorum da neden? Bu yaş üzerinden tavuk gibi ilişki didiklemek niçin?
Mesela erkek kendinden on yaş küçük kadınla olabiliyor da kadın neden olamıyor? Aradaki fark ne? Ya da el âlemin özel hayatından sana ne?
Yıl 2014 kafalar hâlâ naftalin, hâlâ kalıp.
Ve aşkın içinde o kadar çok hesap var ki, çekilecek gibi değil. Aşk bu aşk.
Yaş ilişkilere yem edilmeyi hak etmiyor aşk. İspatlardan bunalıyor aşk.
Oldurmalardan kaçıyor aşk.
Salın kendinizi âşık olun, sevin, daha çok sevin derim ben.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA