Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Kulübe kaybetti!

İnsanın inanası gelmiyor.. Dakika 48; Galatasaray Baros'la ikinci golü buluyor ve çeyrek finalin kapısından içeri giriyor. Herkes "Turu geçtik" diye sevinirken Guerrero üç dakika içinde attığı iki golle Ali Sami Yen cehennemini Hamburg adına cennete çeviriyor.
Uluslararası deneyimi yüksek oyunculardan kurulu Galatasaray takımının 2- 0'dan sonra oyunu tutamaması inanılmaz. Kenar yönetim oyuna müdahale konusunda bu kadar aciz kalır mı? Bu kadar yanlış değişikler yapar mı? Pitroipa'ya önlem almaz mı?
Bülent Korkmaz sahaya doğru bir kadro çıkarmıştı. Serkan
sağbekteydi, Sabri de hem hücuma çıkıyor, hem orta sahaya destek veriyor hem de Serkan'a yardım ediyordu. Ayhan oyunu mükemmel yönetiyor, fedakar Arda maestro gibi oynuyordu. Baros, Hamburg savunmasının arasına müthiş koşular yapıyordu. Çek yıldızın kazandırdığı penaltı çabukluğunun, attığı gol de klasının ürünüydü. Ama kenar yönetimin zekası maçı okumaya yetmediği için Galatasaray kaybetti. İlk yarı Pitroipa sağdan Galatasaray'ı tehdit ediyordu. Ama Sabri-Serkan iyi anlaşıp birbirlerine yardım ettiği için etkili olamıyordu. Hamburg'un hocası Jol'un ikinci yarı Pitroipa'yı sağ tarafa çekmesi Volkan'ın kanadını yol geçen hanına çevirdi. Pitroipa içeri yaptığı dalışlarla Galatasaray'ın devşirme savunmasını allak bullak etti. Bülent Korkmaz bunu bir türlü göremeyince Pitroipa Galatasaray'ın Kadıköy'de final hayallerini bitirdi.
Hasan Şaş bu görüntüsüyle oyuna giriyorsa Semih de en az Hasan kadar oynardı. Ama Bülent Korkmaz bu cesareti gösteremedi. 2-2'den sonra Lincoln'ü çıkarması ne kadar doğruysa, fiziksel olarak hiç hazır olmadığı tribünden bile görülen Hasan'ı (Bunca yıllık arkadaşlığın hatırına da olsa!!) sahaya sürmesi o kadar yanlıştı.
Sahadaki oyuncular maçın akışını sezemez. O zaman kulübe devreye girecek. Ama Bülent Hocam, sen ve ekibin zayıf kaldınız. Oyunculara "2-0'ı bulduk. Tempoyu düşürün, kontrollü pas yapın. Alan savunmasına dönün" uyarısını yapmadınız, takımın daha fazla gol bulması için baskı yapmasını frenleyemediniz. Kulübe olarak taktik açıdan Martin Jol'a yenildiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA