Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Milli maçtan notlar..

- BİR defa bu Hiddink'in değil, Oğuz Çetin'in takımı.. Bu kadro seçilip, bu 11 ve taktikle oynayacaksa, Hiddink'e eşek yükü ile parayı niye verdik?. Oğuz ayni şeyi yapıyordu, Fatih Hoca'nın gölgesinde.. Bol ön libero ve bol bol anlamsız yan ve geri pasla tonla top ve zaman ziyan etme.. O takım ve taktik elendi, Hiddink unutmasın.
- Gökhan Gönül, sportmen değil. Penaltı yoktu. Çelme yoktu. Tam tersine Gökhan'ın rakibe tekme atması, hem bu tekmeden, hem de hakemi aldatmadan iki sarı kart görmesi lazımdı. Hakem Gökhan'a sordu. Gökhan ayağı ile işaret ederek "Çelme taktı" dedi. On paralık hazırlık maçı için yalan söyledi.
- Rakip kornerlerde iki direğin önünde de bir adamımız bekledi hep. 15'inci dakikada arka direkten girecek mutlak golü orda bekleme görevi alan Gökhan önledi. Galatasaray ısrarla ve inatla boş bıraktığı arka direkten tonla gol yerken, Rijkaard ve sözüm ona kaleci antrenörü Nezih Efendiler, bu 15'inci dakikayı izlediler mi?. 1-0 yenik duruma düşmekten niye ve nasıl kurtulduğumuzu gördüler mi?.
- Bu ülkede maç spikeri yok. Televizyonlar değişiyor. "Bilmem ne farkı ile" diye palavralar sıkılıyor, ama sunucu farkı yok. Çünkü zaten gördüklerimi anlatmakla yetiniyorlar. Görmediklerimi, seçemediklerimi söylemeleri gerekirken.. Soldan bir orta.. Ortada biri kafa ile indiriyor. Tuncay son vuruşu yapıyor.. Ortalayan uzakta seçemiyorum ekranda. İndiren kalabalıkta, onu da seçemiyorum.. Ama sahadan maçı anlatan spikerin seçmesi gerek. Seçemiyorsa spiker olamaz. Ama oluyor. Ortayı Arda'nın yaptığını, Hakan Balta'nın indirdiğini karine ile sezebiliyorum, sezebilirsem. Bu nasıl spikerlik?.
- Ahmet Çakar, Dünya Kupasını izlememiş. Yandan hem de yanlış ayakla, ölçüsüz, kontrolsüz dalışın (Rakibe değmese de, topa dokunsa da) sarı kartlık faul olduğunun farkında değil. "Faul bile değildi" diyor. "Bu takıma acilen Nihat (Sağaçık) ve Halil (Santrfor) girmeli" diyor. Devre arasında Hiddink, Tuncay (Santrfor) ve Kazım'ı (Sağaçık) sokuyor. Çakar "Çok yerinde" diyor. Nasıl oluyor?. Erman "Espri yapacağım, belden aşağı konuşacağım" diye kendini zorlamasa daha iyi yorumcu.. Oyunu iyi okuyor.
- Emre'nin milli takım kaptanı olarak seçilmesini hâlâ hazmedemiyorum.. Türkiye Futbol Federasyonu'nun gençliğe örnek göstereceği sporcu ahlakı bu mudur?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA