Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Arta kalan zamanda..

Ne yalan söyleyeyim, Ertuğrul Özkök'ün kişisel seçimlerinden oluşan "Arta Kalan Zamanda" dinlediğimde beni pek sarmamıştı. Hatta hayat boyu en sevdiğim şarkılardan "Somewhere over the rainbow"un seçtikleri icrası öyle hayal kırıklığı yaratmıştı ki, bir daha dinlemek içimden gelmedi.
Bu arada, birisi de almış, seti benden, dinlemek için. Geçen hafta geri getirdi. İkinci CD'yi, bu defa Selçuk Yöntem'in o insanı sarsan tonlamasıyla her parçayı ayrı ayrı sunduğu öbür CD'yi dinledim. Ertuğrul bu sunuşlarda her parçayı nasıl ve neden seçtiğini anlatıyor..
Ama bir anlatıyor, edebiyat yazısı olur her biri.. Bir de Selçuk okuyunca çarpılıyor, parçaları bu paramparça olmuş kafanızla dinliyorsunuz artık ve bayılıyorsunuz..
Ertuğrul, bu yazıları, Hürriyet'te her pazar sayfasına dizi yapmalı, hiç çekinmeden.. O kadar güzel ve o kadar anlamlı..
Millet keser saklar!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA