Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Renkler ve kafalar!..

"Sarı kırmızıyı hiç sevmem" demiş, Aziz Yıldırım.. Zevkler ve renkler tartışılmaz, ama Aziz'in niye dediği belli.. Haberi okurken gözüm üzerime kaydı.. Sarı bir gömlek ve lacivert bir pantolon giymişim o gün..
Niye?.
Kıyafetimde en sevdiğim renklerdir de ondan.. Zaman zaman Aziz kafalı dostlar bizde de var, hatta laf atarlar "Nedir bu sarı lacivert aşkı" diye..
Aşk değil zevk..
Aziz Yıldırım nasıl doğru konuştuğumu, Fenerbahçe İkinci Başkanı, kendisinin vekili, en krizli günlerde kulübü yöneten Abdullah Kiğılı'ya sorabilir..
Genelde üç yerden giyinirim.. Vakko, Kiğılı ve Milimetrik..
Kiğılı'ya gittim mi, Apo ile birlikte seçeriz. Kaç sarı gömlek, tişört ve triko kollu kolsuz kazak aldığımı çok iyi bilir.. Her defasında ille bir laci seçtiğimi de..
Bu arada.. Sabah gazetenin önünde değil, uzakta indim, bu sabah. Bir kaza olmuş, trafik sıkışmış Yürüyorum.. İlerde Apo'nun arabası.. Yanında Yasemin.. Bir zarf verdi bizim kıza..
Öğrendim tabii. Yaso da, kocası Can da, fanatik Fenerli ya.. Apo, kaleyi içten fethetmek için rüşvet veriyormuş meğer, suç üstü yaptığımda.. Eindhoven maçı bileti..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA