Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Haklı itiraz!..

Kasımpaşa, LigTV'nin sona erecek naklen yayın anlaşmasının Futbol Federasyonu tarafından tek taraflı uzatılmasına itiraz etmiş.
Yerden göğe haklılar.
Naklen yayın gelirleri, kulüp bütçelerinde en önemli kalem.
Şimdi, naklen yayına talip olabilecek çok güçlü rakipler de var, DigiTurk'e.. D-Smart gibi.. Doğuş gibi.. Ciner Grubu gibi..
İhale büyük artış getirebilir bir.. İki.. sözleşmede dört büyükler lehine yapılan büyük haksızlık da dengelenebilir ve Anadolu kulüpleri de nefes alabilirler, ki o Anadolu kulüpleri, büyüklerin oyuncu deposu.. Kendi alt yapılarından yedek oyuncu bile çıkmazken, transfer haberlerine bakın.. Hepsi Anadolu soygunu..
Üç büyüklerin emrindeki medyamızın gıkı çıkmıyor ama, ben Kasımpaşa'nın yerinde olsam, işi, Rekabet Kurulu'ndan başlar, Anayasa Mahkemesi'ne kadar götürürüm. Bu kadar büyük bir mali iş, bir Federasyon Başkanı ile bir DigiTurk Genel Müdürü arasındaki anlaşma ile bitmez, bitirilmez..
Ayıptır!.. Hatta, bana sorarsanız, suçtur!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA