Restoran konseptine farklı bir bakış açısı getiren Urfalım Kebap Plaza'nın sahibi Faruk Fırat, Uncalı'da hizmete açtığı 2'nci şubesi ile zincir restoran olma yolundaki ilk adımını attı. 1996 yılında 75. Yıl Caddesi üzerinde hizmete giren bin 600 metrekare kapalı alana sahip 5 katlı restoran ile Antalya'ya plaza restoran kültürünü kazandıran Fırat, yeni şubelerinde de aynı modeli uyguladı. Fırat, Uncalı 24. Cadde'de hizmete açılan yeni şubenin yatırım maliyetinin 1 milyon lira olduğunu ifade etti.
2 BİN 500 KİŞİLİK
Yeni şubelerinin toplamda 2 bin metrekarelik bir plaza olduğunu belirten Fırat, 2 bin 500 kişiye aynı anda hizmet verebileceklerini söyledi. 3 katlı restoranın alt katını düğün gibi kapsamlı organizasyonlara cevap verecek şekilde tasarladıklarını anlatan Faruk Fırat, yeni plazanın beklenenden daha fazla ilgi gördüğünü ifade etti.