Ayrı bir kap içerisinde süt, bitter çikolata ve sütlü çikolata ganaj haline getirin. Padispanya keki eşit şekilde ortasından üçe bölün. İlk kat üzerine yapmış olduğunuz ganaj sıkma torba yardımı ile kek üzerine sıkın. Ganaj üzerine vişne sos ilave edin. İki katı da aynı yöntem ile yapın. En üst kısmına kremşanti ile şekil verin. Üzerini kazınmış kuvertür çikolata ile kaplayın. Pastayı son olarak dekore ederek vişne sos ile birlikte dilimleyip servis edin. Afiyet olsun.
MALZEMELER
(4 Kişilik)
1 adet 12 cm çikolatalı padispanya keki 1 kâse vişne sosu 100 gr çikolata 100 gr kazınmış kuvertür çikolata 1 kâse süt kreması 75 gr bitter çikolata 75 gr sütlü çikolata