X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Kar edeyim derken zarar
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Kar edeyim derken zarar

  • Giriş Tarihi: 19.6.2014

Üreticinin daha fazla tonaj alayım, kar edeyim düşüncesiyle kabak aşılı karpuza yöneldiğini, buna karşı tat, aroma ve rengi beğenmeyen tüketicinin tüketimi azalttığını ifade eden Doğan, bu durumun daha fazla kar hedefindeki üreticiye zarar olarak geri döndüğünü savunarak, "Kabak köküne aşılanan karpuzun damak tadı yok. Tadı doğal karpuzdan çok farklı, içi sert ve lifli. Böyle olunca fazla tüketilmiyor. Buzdolabına konulduğunda 1 gün içinde bozuluyor. Erken bozulması nedeniyle tüketimin fazla olduğu restoran gibi yerler de alımlarını azalttı" diye konuştu.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.