Aile şirketi olarak 1990 yılında faaliyete geçen Ansu Gıda, toptan gıdada tedarikikmal- depoculuk ve distribütörlük faaliyetlerinin yanına 1995 yılından itibaren üretici kimliğini de ekledi. Reçel, meyve şurubu, yemek ve salata sosları, meyve aromalı içecek tozları imalatı alanında faaliyet gösteren Ansu Gıda, ürünlerini Antalya Reçelcisi, Anfresh ve Anlara markaları ile satışa sunuyor. Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Denizli ve Konya'da bayilikleri bulunan Ansu İstanbul'da da bölge müdürlüğü kurdu. Yurt dışına da açılan firma Almanya, Amerika, İngiltere, Kıbrıs ve Yunanistan'a ihracat yapıyor.
ANTALYA'YA HAS REÇELLER
Ansu Gıda Antalya Reçelleri markası ile turunç, bergamot, şatok, greyfurt, portakal, limon, karpuz, yeşil incir, patlıcan, ahududu, böğürtlen, çilek, kayısı, gül, ayva, karadut, bal kabağı, nar ve ceviz reçeli çeşitlerini üreterek beğeniye sunuyor.