Sağlıklı nesiller yetiştirmenin temel kuralının sağlıklı ve doğal ürünler tüketmek olduğunu belirten Pak-ser ailesi, bu sloganla çıktıkları yolda; ürünlerin yetiştirilmesinden paketlenmesine, ulaşımından reyonlarda sunumuna kadar her aşamasında tazeliğini, besleyiciliğini koruyarak tüketiciye sunulmasına azami önem gösterdiklerini açıkladı.
SAĞLIK VE MANEVİYAT
Pakser olarak meşhur tatları yerlerinden bulup kalitesini kanıtlamış markalarla raflara koyduklarını belirten firma yetkilileri bir diğer hassasiyetlerinin et konusunda olduğunu bildirdi. Pakser yetkilileri, "Kendi yetiştirdiğimiz danalarımızı İslami usüllere göre veteriner hekimlerimiz kontrolünde kestirdikten sonra modern tesislerimizde hijyenik koşullarda işliyoruz. Helallik ve temizlikten taviz vermiyoruz. Ürünlerimiz lezzet ve kalitesiyle sağlığınızı, hellalliği ile maneviyatınızı korumaktadır. Bitkisel yemle beslediğimiz, yaşam alanını sınırlamayıp gezdirdiğimiz, 60 ila 70 gün gibi bir sürede yetiştirdiğimiz elektrik şoku vermeden helal kesimini gerçekleştirdiğimiz kuru yolum tekniği ile yolduğumuz köy tavuğu lezzetini müşterilerimize gururla sunuyoruz" dediler.