Antalya'da damak tadı tutkunlarının, Konya Mutfağı denildiğinde ilk akla gelen adresi Sedir Restaurant oluyor. Havalimanı, Lara ve Konyaaltı şubeleri ile hizmet veren Sedir Restaurant Konya'nın meşhur etli ekmek çeşitleri ile bamya çorbası, fırın kebabı, arabaşı çorbası, düğün pilavı gibi Konya Mutfağı'na özgü çok özel tatları da misafirlerine sunuyor. 1965 yılından bu yana akaryakıt sektöründe olan Büyükgebizler firması, 2005 yılında Sedir Restaurant'ı bünyesine katması ile Antalya'daki lezzet yarışına katıldı. Konya Mutfağı'nı misafirlerine en iyi şekilde sunmaya başlayan Sedir Restaurant kısa sürede Antalyalılar ile yabancı turistlerin de uğrak noktası oldu. Lara ve Konyaaltı şubeleri ile büyüme sürecine giren Sedir Restaurant, Antalya'nın her noktasından kolay ulaşılır hale geldi. Lara ve Konyaaltı şubelerinde özel toplantıların yapılabileceği mekan ihtiyacını da düşünen Sedir Restaurant, özel gruplara da servis hizmeti verebiliyor. Restoran Konya Mutfağı'nın yanı sıra Antalya'ya özgü lezzetler ile tencere yemeklerinde de iddialı.