Üretim tesislerinde en çok beğenilen vişne, çilek, ahududu, turunç-patlıcan ve narenciye reçellerini light ve şeker ilavesiz üreten Ansu Gıda, şeker hastalarının bir numaralı tercihi. Antalya Havalimanı yolu üzerinde hizmete açılan showroom'unda parakendenin yanında otel, restaurant ve kafelere satış yapan Ansu Gıda, sanal mağazasını da faliyete geçirdi. Bugün başlayan Anfaş Food Product'ta stant açan firma, taze meyvelerle yapılan reçellerini ve bir çok ürününü ziyaretçilerine tattıracak. Firma özellikle '0 şeker 7 meyve' sloganıyla üretilen özel yöresel mix reçelleri ile müşterilerinin damak tadına hitap etmeyi hedefliyor.
ANTALYA HEDİYESİ
Sıfır şeker ile yapılan özel reçellerin sağlık açısından daha faydalı olduğunu dile getiren firma sahibi Numan Kocaacar, Antalya'dan ne hediye götürürsem diye düşünenler için, 'En Güzel Antalya Hediyesi' isimli bir kampanya düzenlediklerini ve Antalya lezzetlerini sunduklarını söyledi. Firma, Harnup (Keçiboynuzu), üzüm, dut ve andız pekmezi üretimiyle de müşterilerinin beğenisini kazanarak üretimlerini de market ve catering şeklinde müşterilerine ulaştırıyor. Ansu Gıda, Amerika, İngiltere ve Almanya'ya da Türk reçellerini ihraç ediyor.