Gastronomi
sanatı ve servisinin gelişmesini amaçlayan Paris merkezli Chainedes Rotisseurs Antalya Bölgesi üyeleri yeni yılın ilk yemeği için Voyage Belek Otel'de buluştu. Chainedes Rotisseurs Antalya Yönetim Kurulu Üyeleri, eşleri ve lezzet ustası 46 gurmenin katıldığı yeni yılın ilk yemeğinde Voyage Belek Otel mutfak şefi ve ekibi tarafından hazırlanan Uzak Doğu mutfağından seçkin mönüler ve özenle seçilmiş şaraplar konuklara sunuldu.
ÖZEL TATLAR
Yemekte Güney Çin Bölgesi'nden Wonton Çorbası, Japon Samurai Sushi'si, özel pişirilmiş Çin Ördeği, Vietnam usulü kuzu sote ve kızarmış dondurma eşliğinde elma ve ananas tatlısının lezzeti, otel ekibinin servis ve sunumu ile renklendi. Chainedes Rotisseurs Antalya Bölge Başkanı Nihat Tümkaya ve yönetim kurulu üyeleri, gecenin sonunda Voyage Belek Otel Genel Müdürü Ceyhan Keskün, Yiyecek İçecek Müdürü İsmail Duran ve emeği geçenlere birer plaket verdi.