MALZEMELER
Bir su bardağı süt, Bir çay bardağı yoğurt, Bir çay bardağı zeytinyağı Bir adet yumurta, Bir tatlı kaşığı maya, Bir yemek kaşığı şeker, Bir tatlı kaşığı tuz, Dört buçuk su bardağı un.
KIYMALI HARÇ
300 gram kıyma, 1 soğan, 2 yeşil biber, 1 domates, Maydanoz, Karabiber, Pul biber, Kimyon, Tuz.
HAZIRLANIŞI
Hamur malzemelerini karıştırıp hamuru hazırlayın. Üzerini poşetle kapatıp mayalanmaya bırakın. Hamuru rulo haline getirip 1 parmak kalınlığında dilimlere ayırın. Dilimleri yağladığınız tepsiye dizin. Parmaklarınızla hamurun ortasına bastırıp çukurlaştırın. Kıymalı iç malzemesinden koyup elinizle tekrar bastırın. 15 dakika bekletin ve 200 derecelik fırında pişirerek servis yapın.