Türkiye'de beyaz et sektörünün tam anlamıyla oturduğunu ancak kırmızı ette kurumsal ve marka anlamında ciddi bir boşluk bulunduğunu savunan Ali Uyanık, şöyle devam etti: "Biz kırmızı et işleme alanına yatırım yaptık. Kurduğumuz tesis yaklaşık 4 bin metrekare kapalı alanda hizmet veriyor. Adeta bir uzay üssünü andıran bu tesis Türkiye'de ilk 5'e girer. Toplam 10 milyon dolara mal olan bu tesiste karkas eti bir robot eline takıp, 180 derece döndürüyor. Taşıma ve diğer işlemleri bu robot yapıyor. İnsana dayalı bir sistem yok burada. Tamamen hijyenik bir ortamda işlemlerin büyük bölümü makineler tarafından gerçekleştiriliyor. Çalışan personel de tüm hijyen koşullarına uyuyor; 4 ayrı kapıdan geçip, tesisin içine girebiliyor. Tesisimiz 6 aydır faaliyette. Genel müdürlük binasının bitmesiyle birlikte bir tanıtım programı düzenleyeceğiz."