Kapılarını geçen yıl açan Demora Otel'in 25 yaşındaki genç şefi Firkan Gülaydın, Turizmde Yön Verenler İcra Kurulu tarafından 2012 yılının "Türk Mutfak Kültürünü Yaşatan En İyi Executive Chef"i seçildi. Şef Gülaydın, çalıştığı otelde hazırladığı menülerde dünya mutfaklarını çeşitli etkinliklerle Ankaralılar'la buluşturuyor.
"KALİTEDEN ÖDÜN YOK"
Genç yaşına rağmen aldığı ödüllerle dikkat çeken Gülaydın, "Misafirlerimize kaliteli, gıda güvenliğinden ödün vermeyen ve sıra dışı hizmet vermek istiyoruz. Mutfak alanında klasik davet ve ziyafet menüleri sunuyoruz. Aynı zamanda Uzak Doğu, Osmanlı, İtalyan, Fransız, Çin, Tayland, Avusturya, Latin Amerika menülerini Ankaralılar'a sunuyoruz" dedi.