X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Kişiye özel yemekler
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Kişiye özel yemekler

  • Giriş Tarihi: 4.5.2013

Dünya mutfağından lezzetlerin yanı sıra Karadeniz yemeklerini Ankaralılar'ın sofralarına taşıyan Tinto Blanco Cafe Bistro, şirin ve huzurlu ortamıyla dikkat çekiyor

Dünya mutfağından lezzetleri bir arada bulabileceğiniz Tinto Blanco, menüsünde Karadeniz yemeklerine de ağırlık vererek, konuklarına zengin bir menü sunuyor. Portakal Çiçeği Sokak'ta bulunan Ansera AVM'nin teras katında hizmet veren mekan, aynı zamanda konuklarının damak tadına uygun yemekler de üretiyor.

ŞİRİN BİR MEKAN
Prof. Dr. Haluk Ataoğlu'nun sahibi olduğu mekanda yemekler Ali Demirci'nin elinden çıkıyor. Küçük ama dekoruyla çok şirin bir ortam oluşturan mekan, konuklarına Ankara manzarası eşliğinde yemek keyfi sunuyor. Serin ve geniş bir terasa sahip olan Tinto Blanco, ayrıca çocuklu ailelere ideal bir ortam sunuyor.

TATLILARI DA ÜNLÜ

Konukların damak tadına uygun yemeklerin de sunulduğu mekanda hamsi kuşu, Hemşin usülu mıhlama, hemşin baklavası ve Faros usulü buğulama yöresel lezzetler arasında yer alıyor. Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerinin de sunulduğu Tinto Blanco'da Ali Usta istediğiniz bir yemeği kendi marifetini de katarak hazırlayabiliyor. Menüde ise salatalardan makarnalara, et yemeklerinden tatlılara kadar birçok lezzet yer alıyor.

KÖY KAHVALTISI
Havaların sınmasıyla birlikte terasa atılan masalarda hem serinliği hem de lezzeti bir arada bulmak mümkün. Mekanda ayrıca köy kahvaltısı servisi de yapılıyor. Serpme köy kahvaltısında ise masanıza kuymak, mıhlama, sucuklu yumurta, su böreği, peynir çeşitleri, zeytinler ve menemen gibi birçok çeşit ürün getiriliyor. Kahve ve çay içmeyi sevenler için oldukça geniş bir sıcak içecek menüsü yer alıyor.

İLİŞKİLİ HABERLER

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.