Ankara Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Polatlı Lokantacılar, Kahveciler, Pastacılar ve Fırıncılar Odasının ortaklaşa düzenlediği, 'Gıda ve Hijyen' semineri tamamlandı. Seminere katılan 299 esnafa sertifikaları düzenlenen törenli verildi. İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhsin Temel, Ankara'da 30 bin gıda işletmecisinin olduğunu, il genelinde 7 bin 776 esnafa hijyen eğitimi verildiğini söyledi. Temel, Gıda ve Hijyen semineri konusunda Ankara'nın ilçeleri arasında Polatlı'nın öncülük yaptığını ifade etti. Temel, "Ürettiğimiz her ürünü kendi aileniz tüketiyormuş gibi itina göstermeniz lazım" dedi.