Beypazarı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, turp ve havucun yanı sıra diğer sebzelerin de üretilebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Beypazarı Kaymakamlığı ve Ankara İl Özel İdaresi'nin destekleriyle üreticilere kazandırılan seralarla ilçede 8- 9 ay yapılabilen sebze üretiminin 12 ay sürmesi hedefleniyor.
DAHA FAZLA PARA
Gıda
, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Beytullah Ertan, seraların birinin 40 bin TL değerinde olduğunu anlatarak, "Çiftçiler bunun dörtte birini ödeyerek sera sahibi oluyor. Beypazarı ve yöresi seracılık için uygun bir coğrafyaya sahip. İlçede tarımın çeşitlendirilmesi ve üreticilerin daha fazla para kazanmaları için seralar gerekli" diye konuştu.