X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Trilye'nin Meze Yolculuğu rafta
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Trilye'nin Meze Yolculuğu rafta

  • Giriş Tarihi: 3.12.2013

Gurme Süreyya Üzmez, ikinci kitabında "Trilye'nin Meze Yolculuğu"nu anlatıyor

Başkent'te balık denince ilk akla gelen Trilye'nin sahibi gurme Süreyya Üzmez'in yeni kitabı piyasaya çıktı. Üzmez kitabını ve Trilye'yi SABAH Ankara'ya anlattı. Süreyya Bey "Türk mutfağının en büyük eksiklerinden biri yazılı eserin olmaması. Bu yüzden geleneksel mezelere ve yeni alternatiflere yöneldik. Restoran'da henüz menüde olmayan inovatif lezzetli mezeler yaptık" dedi.

Görsellik lezzete engel değil
Çocukluğundan beri deniz ve balıkla iç içe olan, gastronomi ile yemek kültürü üzerine birçok önemli çalışmaya imza atan Üzmez "Mezeleri görünüşe kurban etmedik. Hem lezzetli hem de görsel mezeler hazırladım. Kısa sürede Trilye'de de menüye girecek lezzetler oluşturduk. Geleneksel meze kültürüne bağlı kalarak bazı yenilikler yaptık" diye konuştu.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.