Başkentli girişimci Selçuk Solmaz, kendisine ait Melis Arı Çiftliği'nde ürettiği Fer Bal marka bal ile adını Türkiye'ye duyurdu. 1992 yılında Çamlıdere'de 300 arı kolonisiyle işe başlayan Solmaz, bugün Türkiye'nin dört bir yanında 200 aile ve 15 bin koloniyle gezgin arıcılık yapıyor. Solmaz, Başkentliler'e Türkiye'nin en çeşitli ürün yelpazesini sunduğunu söylüyor. ISO ve HACCP kalite belgeli ekolojik arı ürünlerini Tunalı Hilmi Caddesi'ndeki mağazasında müşterilerine sunan Solmaz, piyasada satışa sunulan sahte balların da damak zevki olan tüketiciler tarafından anlaşılacağını ifade etti. Solmaz, "Sahte bal ağızda geçici bir tat bırakırken, gerçek balın rayihası ve damaktaki tadı yayılır ve bir süre kalır" dedi. Bal gurmesi olan Solmaz, ürünlerinin %100 doğal olduğunu belirtti.