X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Mangal Kebap'ın hedefi lezzeti il sınırına çıkarmak
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Mangal Kebap'ın hedefi lezzeti il sınırına çıkarmak

  • Giriş Tarihi: 14.6.2014

Genç girişimci Muhammed İsmail Özkan tarafından Tunalı Hilmi Caddesi ile Bestekar Sokak'ta hizmet veren Mangal Kebap, Ankara'da 'marka' oldu

Mangal Kebap, kebabı güler yüzlü profesyonel bir ekiple, Tunalı Hilmi Caddesi ile Bestekar Sokak'ta müşterilerinin ayağına götürüyor. Muhammed İsmail Özkan, gıda sektörüne 2006'da giriş yaptığını anlatarak, "Hacettepe Eğitim Fakültesi mezunuyum. Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans yaptım. Yurt dışında gastronomi eğitimi aldım. Türkiye'ye döndüğümde inşaat ve gıda sektörüne girdim" dedi.

KEBAP GIDANIN AYNASI GİBİ...
Türkler'in yemek konusunda zenginliğe sahip olduğuna değinen Özkan, "Mangal bizlerin en görkemli yemeği. Mangal Kebap ise gıda sektörünün aynası. Gıda birebir insan ilişkilerinin sıcak ve samimi olduğu, dinamizmi ölmeyecek sektör. Memnuniyetin geri dönüşünü hızlı alabildiğiniz, en hızlı motive olabileceğimiz sektör" dedi.

ARAŞTIRMA YAPTIK

Genç girişimci, restaurantın konseptini oluştururken hem gezdiği ülkelerdeki mekanları hem de yapmış olduğu araştırmaları dikkate aldığını açıklayarak, şöyle konuştu: "Müşteri ne ister?' sorusunu kendimize sorduk. Geleneksel lokanta kültürünü modernize ederek, lezzetleri bozmadan bir konsept oluşturduk."

"KADINLAR ÇOK SEÇİCİ"
Politikacı, bürokrat, yönetici, işadamlarının büyük ilgi gösterdiği mekanın en büyük müdavimleri arasında ise kadınlar yer alıyor. Muhammed İsmail Özkan, bu kitlenin içinde kendilerini en çok mutlu edenin kadınlar olduğunu anlatarak, bunu "Kadınlar çok seçiciler. Onların beğenisini kazanmak bizi de mutlu ediyor" sözleriyle açıkladı.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.