ULUSLARARASI gastronomi topluluğu Chaine des Rotisseurs'un Ankara üyeleri Sur Balık'ta bir araya geldi. Özel hazırlanan leziz yemeklerin tadına bakan üyelere sunulan seçme menü içeriğinde, taze kişniş ve hardal ile marine edilmiş levreğin yanı sıra safranlı yılan balığı çorbası ve limonlu adaçayı sorbesi lezzetleri yer aldı.
Yemekler dikkat çekti
Sur Balık'ın işletmecisi Murat Korkmaz'ın ev sahipliğinde buluşan Chaine des Rotisseurs Ankara üyeleri, keyifli bir gece geçirdi. Menüde yer alan listede ise alışılmışın dışında lezzetler yer aldı. Dikkat çeken listede, safranlı yılan balığı çorbası, muskat ile lezzetlendirilmiş manda kaymağı dolgulu balkabağı ve limonlu adaçayı sorbesi gibi yemekler tadıldı.