ANFA'nın
başlatıp geleneksel hale getirdiği yöresel yemek tanıtımının bu ayki konuğu Samsun iliydi. Her ay farklı bir ilin yöresel yemek tanıtımını davetlilere ve personeline şölen havasında yaşatan ANFA, Antep, Beypazarı, Bolu ve Yozgat'ın ardından Samsun'un yemeklerini görücüye çıkardı.
ANFA'DA SAMSUN ESİNTİSİ
ANFA'nın Samsun yöresel yemek tanıtım şöleni ANFA Yemekhanesi'nde gerçekleşti. Şölene ANFA Genel Müdür Yardımcıları Sedat Kaplan ile Mustafa Yılmaz ve ANFA yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Yapılan şölende davetlilere Samsun'un eşsiz yöresel yemekleri keşkeş, tirit, kuymak, turşu kavurma ve çakallı menemen ikram edildi. Etkinliket yöresel müzik dinletisi de yapıldı.