ANFA'nın başlatmış olduğu ve geleneksel hale gelen yöresel yemek tanıtımında Çanakkale yemekleri tanıtıldı. Her ay farklı bir ilin yöresel yemek tanıtımını davetlilere ve personeline şölen havasında yaşatan ANFA, Antep, Beypazarı, Bolu, Yozgat ve Samsun damak tadından sonra Çanakkale yemeklerini görücüye çıkardı. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ANFA, Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı münasebeti ile düzenlenen yemek şöleninde Çanakkale ilinin en sevilen yöresel tatlarını, ANFA Yemekhanesi'nde gerçekleştirilen şölen ile personeline tanıttı. Şehitler için yapılan dua ile başlanan yemeğe; ANFA Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Yılmaz ve Mesut Yaman, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, ANFA personeli ve çok sayıda davetli katıldı.
Fotoğraf sergisi açıldı
Çanakkale
yemekleri şöleninde davetlilere Çanakkale'nin eşsiz yöresel tatları biber parpullaması, yoğurtlu kavurma, domatesli tarhana çorbası ve üzüm hoşafı ikram edildi. Ayrıca Çanakkale Destanını konu alan sergi de günün anlamını yansıttı. O dönemin izlerini taşıyan resimlerin sergilendiği yemek şöleninde sergiyi gezenlere Çanakkale türküleri de eşlik etti.