Tunalı Balıkçısı'nın sahibi Sedat Çetin, hizmete başladıkları 2010 yılından bu yana her zaman güler yüzlü, sıcak kanlı bir tavırla konuklarının kendilerini rahat hissettikleri, huzur veren, pozitif enerjisi ile farklılık yaratan bir mekan olmayı vizyon olarak benimsediklerini söyledi. Çetin, yıllarca dışarda yemek yiyen ve farklı lezzetleri tatmayı seven bir kişi olarak, yeme içme sektöründeki bazı eksiklileri gözlemlediğini ve Tunalı Balıkçısı'nı hayata geçirdiğini ifade etti. 5 yıldır düzenli olarak menüde yenilikler yaptıklarını, konuklara farklı lezzetler sunmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Çetin, "Meze tutkunları için yepyeni lezzetler ve yenilikler zincirine her gün bir yenisini ekleyen, mesleğinde uzmanlaşmış mutfak şefimiz Emrah Demirtaş ustamızın öncülüğünde ve İşletme Müdürümüz Sebahattin Erbay'ın kurmuş olduğu profesyonel kadromuzla Türk, Rum ve Ege Mutfağı'ndan en güzel örnekleri müşterilerimize sunmaktayız. Spesiyal lezzetlerimiz arasında öne çıkanlar; Avakadolu Karides, Tekmilli Fava, Pesto Soslu Girit Ezme, Subye Bacağı, Ahtapot Mücver, İstiridye Kabuğunda beşemal soslu Karides ve bunun gibi birçok farklı lezzet sunulmakta" diye konuştu.
'Bizi farklı kılan pişirme tekniği'
Menülerindeki 35'in üzerinde ara sıcağa, geleneksel sunumun haricinde kendi yorumlarını da kattıklarını ifade eden Çetin, Tunalı kokteyli, karidesli kadayıf, Balık İskender, Ahtapot tandır, Portakallı tütün balığı, Balık mantısı ve daha birçok lezzetli ara sıcak çeşidinin sıklıkla tercih edildiğini kaydetti. Çetin, şunları söyledi: "Her balığın kendine has pişirme tekniği vardır. Bizi diğer işletmelerden ayıran özelliklerden biri de bizim bu pişirme tekniklerimizdir. Nisan-mayıs aylarında kalkan, sinarit, mercan, levrek balığının en iyi zamanlarıdır ve bu dönemde yenilmesi tavsiye edilir."