ANTEP mutfağının eşsiz lezzetlerini sunan "Beyran Entep Mutfağı" lezzeti yöresine has pişirme tarzı, sunumuyla konuklarını Ankara'dan Gaziantep'e götürüyor. Açık ve kapalı alanıyla nezih bir ortamda, yemeklerinizi yiyebiliyorsunuz. Restoran adını, Gaziantep'te yoğun bir gecenin kapanışında veya sabahın erken saatlerinde içilen, yöresel çorbadan alıyor. Sunulan yiyecekler, yuvalamadan, Beyran'a, lahmacundan, soğan tepsi kebabına, kuşbaşı tepsi kebaplarından, karatike kebabına kadar her biri özenli ve doyurucu. Özellikle Türkiye'nin 'İkinci Bahar' dizisinde Haydar Usta (Şener Şen) Hanım'a (Türkan Şoray) ithafen yaptığı, adı katmer olan tatlı ise Beyran Entep Mutfağı'nın vazgeçilmezlerinden. Antep'in bu lezzetleri Rabindranath Tagore Caddesi'ndeki Beyran Entep Mutfağı'nda damak tadına düşkün olan konuklarını bekliyor. Mekân sahibi Murat Özsaygılı, 6 ayda Ankara'nın 'en iyi lahmacununu yapan' olarak tanınmayı amaçlıyor.