Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ANFA Genel Müdürlüğü'nün başlatıp geleneksel hale getirdiği yöresel yemek tanıtımının bu ayki konuğu Bursa iliydi. Her ay farklı bir ilin yöresel yemek tanıtımını davetlilere ve personeline şölen havasında yaşatan ANFA Genel Müdürlüğü, Gaziantep, Beypazarı, Bolu, Yozgat, Erzurum, Samsun, Çorum, Ankara, Kahramanmaraş, Denizli ve Konya'nın ardından Bursa yemeklerini görücüye çıkardı.
YÖRESEL TÜRKÜLER YEMEĞE EŞLİK ETTİ
ANFA Genel Müdürlüğü'nün Bursa yöresel yemek tanıtım şöleni kurum yemekhanesinde gerçekleşti. Lezzet şölenine ANFA yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Bursa yöresine ait türküler eşliğinde davetlilere kentin eşsiz yöresel yemekleri kesme Hamur Dede Çorbası, İskender Kebap, Zeytinyağlı Kestaneli Lahana Sarması, Kaymaklı Kemalpaşa Tatlısı ve gazoz ikram edildi. Ayrınca İnegöl Köfte, Cantık, Kestane Şekeri, Dilber Dudağı Tatlısı, Kestane, Kestane Şekeri, Deveci Armudu da konuklara yapılan ikramlar arasındaydı.