ANFA'nın geleneksel hale getirdiği yöresel yemek tanıtımının bu ayki konuğu Yozgat oldu. Her ay farklı bir ilin yöresel yemek tanıtımını davetlilere ve personeline şölen havasında yaşatan ANFA, Antep, Beypazarı ve Bolu'nun damak tadından sonra Yozgat'ın yemeklerini görücüye çıkardı. Yozgat yöresel yemek tanıtım şöleni ANFA yemekhanesinde gerçekleşti. Şölene ANFA Genel Müdür Yardımcıları Sedat Kaplan ile Mesut Yaman ve ANFA personelinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
AYRAN AŞI DA İKRAM EDİLDİ
Etkinliklerin
rağbet gördüğünü dile getiren ANFA yetkilileri, "Bu etkinlikler her ay farklı iller ile devam edecek. Amacımız illerin eşsiz ve birbirinden farklı lezzetlerini insanlara tanıtabilmek, yaşatabilmek. Hem böylece çalışanlarımız arasındaki kaynaşmayı sağlayabilmek" diye konuştu. Yapılan şölende davetlilere Yozgat'ın eşsiz yöresel yemekleri; sini tatlısı, mercimekli bulgur pilavı, ayran aşı çorbası, testi kebabı ve arabaşı ikram edildi. Yozgat'a özgü yöresel müzik dinletisi ise birbirinden lezzetli ikramlara eşlik ederek şölene renk kattı.