Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Hergün bayram olsa…

Bir Ramazan ayını daha bereketi ile tamamlayıp bayrama ulaştık. Bayram süresince SABAH Akdeniz olarak kesintisiz gündem takibimiz sürdüğü gibi, bölgeye ilişkin tüm yaşanmışlıkları yine arkadaşlarımız sayfalara taşıyacak. Ramazan Bayramı'nın ikinci günü sizlerle buluşmanın coşkusu içindeyim. Bu vesile ile SABAH Akdeniz ailesi olarak bayramınızı tebrik ediyorum. Geleneksel haftalık özetimize birlikte göz atalım:
Pazartesi günü Antalya'da, dünyanın en büyük tünellerinden birine sahip olan "Antalya Akvaryum"un kapılarını ziyaretçilere açtığını ve turizmin çeşitlenmesi ile turistin kent merkezine gelmesine katkı sağlayacak olmasını 'Dev akvaryum açılışa hazır' manşeti ile haberleştirdik.
Salı günü Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı'nın, İstanbul ve Kapadokya'ya gelen Uzakdoğulu turistleri Toroslar'a çekeceklerini söylediğini ve Uzakdoğu'dan daha fazla turist gelmesi için çalışma başlattıklarını açıkladığı haberini 'Yayla turizmi için Uzakdoğulu atağı' şeklinde manşete taşıdık.
Çarşamba günü Fethiye'nin Bayır köyüne bağlı Gökben Mahallesi halkının 21. yüzyılı elektriksiz geçiriyor olmasını işledik. Mahallelinin 5 bin 320 metrelik hat döşenmediği için yıllardır elektrik beklediğini, 40 haneli mahallede evlerde elektrik sayaçları olmasına rağmen vatandaşların yaşamlarını çok zor şartlar altında sürdürdüğünü 'Bayır Köyü'nde elektrik ayıbı' başlığı ile yetkililerin dikkatine sunduk.
Perşembe günü Antalya şehir içi ulaşımında kullanılan akıllı kart sisteminde tüm yetki nin UKOME tarafından Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası'na devredildiğini, halen faaliyette olan A-kent'in çalışma sisteminden memnun olmayan oda yetkilileri Kentkart'la anlaştığını 'Toplu ulaşımda 3. Kart dönemi' şeklinde manşete taşıdık.
Cuma günü Antalya tarım sektörünün yoğunlukta kredi aldığı iki devlet bankası kredileri geri çağırıp özel bankalar da bu uygulamayı takip edince yaşanmaya başlanan krizi 'Tarım sektörü iflasın eşiğinde' şeklinde gündeme getirdik.
Cumartesi günü Londra 2012 Olimpiyatları'nda atletizm 1.500 metrede şampiyon olan Aslı Çakır ile tekvandoda ikincilik elde ederek gümüş madalya kazanan Nur Tatar'ın, Antalya'ya gelerek aileleri ile kucaklaşıp hasret gidermesi gündemdeydi. İki milli sporcu da Antalya Havalimanı'ndaki VIP salonundan giriş yaptı. Milli sporcuları Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz başkanlığındaki heyet karşıladı. Şampiyonlarımızın karşılanmasına ilişkin fotoğraf ve haberi en güzel şekilde işleyerek 'Evine hoş geldin şampiyon' başlığı ile manşete taşıyarak bu değerlerimize sahip çıktık.
Pazar günü Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yeni sezon öncesi içini SABAH Akdeniz'e döktü. Kentteki yönetici ve işadamlarının Antalyaspor'dan kaçmasından yakınan Akıncıoğlu, kimsenin kaçma lüksü olmadığını söylediği özel söyleşiyi, 'Antalyaspor'dan kaçma lüksü yok' şeklinde manşetten değerlendirdik.
Hayatın tamamının bayram tadında olması dileği ile…
Mutlu haftalar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA