Swissotel
Büyük Efes, misafirlerini Ocak ayında da farklı lezzetlerle buluşturuyor. Konuklara Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetleri sunuluyor. Otelin manzarasıyla da dikkati çeken restoranı Equinox'ta, önceki gün başlayan ve 12 Ocak'ta son bulacak özel lezzet haftasında, İznik'ten gelen taze kerevit ile özel lezzetler ortaya çıkarılıyor. Aquarium ise mezeler ve deniz mahsullerinden oluşan mönüsüyle Yunan mutfağının en iyi örneklerini sunuyor. Aquarium, babagannuş, "tirokafteri" gibi mezeler ve ızgara levrek filetonun buluştuğu mönüyü sunuyor. Çarşamba, cuma ve cumartesi günleri buzuki çalan Okeanus Grubu da canlı müzik yapıyor. Cafe Swiss'in yöresel lezzet durakları ise 14-18 Ocak'ta Kayseri'nin en meşhur aşçılarının hazırladığı pastırmalı yemekler, pehli, mantı gibi yöresel lezzetlerle misafirlerini karşılıyor. Pazar günleri ise İtalyan mutfağının en özel tatları, Cafe Swiss'in temalı 'brunch'ında sunuluyor.