İzmir'in
tarih boyunca kuşaktan kuşağa aktarılan özgün mutfak kültürünün geliştirilmesi, yaşatılması ve özünü hiç yitirmeden gelecek nesilllere ulaştırılması adına, Mandal Ajans tarafından hazırlanan İzmir Gourmet Guide'ın gelenekselleşen "Bir adım öne çıkanlar" seçici kurul yemeği, Mövenpick Hotel Izmir'de gerçekleşti. Seçici kurul üyelerinden Mövenpick Hotel Izmir Baş aşçısı Barış Torcu'nun ev sahipliğinde bir araya gelen; Ahmet Güzelyağdöken, Bülent Akgerman, Eray Gürler, Haluk Özyavuz, Hanne Wiggers Paradiso, Nilgün Gürkaynak, Stefanie Gürel, Tunçdan Baltacıoğlu ve Ünal Ersözlü'nün de aralarında bulunduğu seçici kurul, 4. sayısı çıkacak olan kitaptaki yenilikleri konuştu. Mandal Ajans Başkanı Serkan Saysen, her yıl Haziran ayında yapılan İGG lansman gecesinde, bu yıl "Altın Tabak" ödülü verileceğini belirtti.