İzmir Bostanlı Çarşı'da 2009 yılı Nisan ayından itibaren Papalina olarak hizmet vermeye başlayan mekan 2011 yılından sonra "Karina Balık" olarak müşterilerine deniz ürünlerinin en tazesini, en lezzetlisini sunuyor. Her türlü balık çeşidini ve mezeleri ile müşterilerine hizmet veren mekan en özel lezzetleriyle dikkatleri çekiyor. Bostanlı merkezde özel bir mekan olan Karina Balık'ta sunulan deniz ürünlerinde çeşit kısıtlamısı yok. Balık kavurma, beğendili şevketi bostan, domates soslu ahtapot ızgara, levrek dolmanın içine ısırgan otu, enginarlı şevketi bostan şefin spesiyali olarak en çok beğenilenlerden. Farklı lezzetleri ve füzyon mutfağı ile fark yaratmayı ilke edindiklerini belirten Karina Balık'ın sahibi Özgür Şimşek, "Burası sadece lezzetleriyle değil, müşteriyi bir konuk olarak gören ekibiyle de, farklı lezzetleri, balığın her türlüsünü en özel otlarla ve soslarla sunan bir mekan. Btün gayretimiz konuklarımız olar gördüğümüz müşterilerimize unutamayacağı lezzetleri tattırmak. Konuklarımızın, klasik mezelerin dışında her gün taze, farklı lezzetleri tatmaları ve yaşamaları gerekir. Ara sıcaklarızda da çok özeldir" diyor.
RUHUMU KATARIM
"Bu işi severek, ruhumu katarak yapıyorum. Çünkü kendim de deniz ürünlerini çok seviyorum" diyen Özgür Bey, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Balığın kokusuna hayranım. Yeme içme sektörüne girdiğimde en büyük hayalım böyle bir mekana kavuşmaktı. Sevdiğim, hayalini kurduğum bir işe kavuştum. Bunu kaybetmemek için, bu sevgiyi ve mutluluğu işime yansıtıyorum. Bütün yiyecekleri kendimiz yiyecekmişiz gibi hazırlıyoruz. Onun için de başarılı oluyoruz. Balıklarımızı özellikle bizzat kendim alırım. Dokunurum, severim. Misafirlerimin mevsimine göre en taze ve lezzetli balıkları yemelerini sağlarım. Kendileriyle özel olarak ilgilenirim. Kimin ne istediğini bilirim. Onun için misafirlerim mutlaka beni görmek isterler."