X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Steak sevenler için çok özel bir mekan
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Steak sevenler için çok özel bir mekan

  • Giriş Tarihi: 27.6.2013

Eskiden sadece yurtdışına gidenlerin bildiği, hayvanın en değerli sırt kısmından çıkarılan etin özel olarak işlenip pişirilmesiyle hazırlanan steak artık ülkemizde de yaygın. İşte bu mekânlara bir yenisi yine Osman Çilenti tarafından Çeşme Ilıca'da eklendi: T-Bone Steak Hause... Osman Usta Adana Sofrası'nda yer aldığı Azure Vista Rezidans'ın çatı katında kurulan ve resmi açılışı bu cumartesi günü yapılacak işletmede, üst düzey hizmet veriliyor. Mönüsü tamamen dünya lezzetlerinden oluşturulmuş. Mutfağı dünyaca ünlü aşçılarımızdan Tamer Sezer'e emanet. Deniz manzarası ve Çeşme esintisi eşliğinde, et yiyip içkisini yudumlamak isteyenler için bence çok hoş bir yer. Tütsüleme işleminin masada anlık gerçekleştiği steak, geleneksel humusun İtalyan mutfağı ile birleştiği karidesli humus, el yapımı sorbeler, İtalyan dondurması sizler için seçtiğim favorilerim. Tatmanızı tavsiye ediyorum. İnanıyorum ki T-Bone Steak Hause, gerek manzarası, gerek usta ellerde hazırlanmış mönüleri, gerekse lezzeti, kalitesi, fiyat-kalite dengesiyle bağımlılık yaratacak. Rezervasyon için tel: 723 15 15

Dünyaca ünlü şef

T-Bone Steak Hause'un mutfağı dünyaca ünlü aşçılarımızdan Tamer Sezer'e emanet. Sezer, Çukurova Üniversitesi'nde gıda mühendisliği okumuş. Ancak, daha ilkokul yıllarında başlayan yemek yapma tutkusunun peşinden gitmeye karar vermiş. Dünyanın birçok ülkesini gezmiş, farklı kültürleri tanımış, lezzetleri tatmış, çeşitli kurslara katılmış, kendini geliştirmiş. Yurtdışı iş deneyimine ABD'de başlayan Sezer, daha sonra rotayı Avustralya'ya çevirmiş. Sidney Cordon Bleu, Rolce Pool, Sidney Hilton'da çalışmış. Dünyanın sayılı şeflerinden French Laundry ve Tomas Keller'la aynı mutfağı paylaşmış. New York Times Gazetesi, Tamer Sezer'in çalıştığı mekânları gidilecek, yenilecek yerler listesine almış. Görev yaptığı yerlerde kurduğu sistem ve özel mönü sayesinde müşteri potansiyelini yüzde 90 oranında artırmayı başaran Sezer, sayısız ödüle de layık görülmüş. Tamer Sezer, şimdi tüm birikimini T-Bone Steak Hause misafirleri ile paylaşmak istiyor. "En kaliteli etleri kullanacağız. Hiçbir ürünümüz hazır olmayacak. Sosları, makarnaları, salçaları, dondurmaları vs kendi ellerimle yapacağım. Fransız, İtalyan, Avustralya ve Amerikan mutfaklarından damak çatlatan eşsiz tatlar sunacağım" diyor. Bu arada T- Bone Steak Hause'nin başarılı Halkla İlişkiler Müdürü Tülin Mesudiyeli, hoş ve zarif bir bayan. Bugüne kadar İzmir'de birçok işletmelerde başarılı işlere imzasını atmış, bu konuda uzman bir isim. T-Bone Steak Hause'a çok şey katacağına başarılı olacağına inanıyorum.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.