Sektöründe 50. yılına giren Keskinoğlu, organik tavuk üretimine de başladı. Keskinoğlu organik tavuklar; bütün piliç, ızgara kanat, fileto ve kalçalı but çeşitleri ile Türkiye'deki ulusal ve yerel market zincirlerinde tüketicinin beğenisine sunuldu. Organik üretim sürecinin tüm detaylarıyla özel olarak planlanması gerektiğini belirten ve bunun bir uzmanlık olduğunu vurgulayan Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, yeni ürünle ilgili şu bilgileri verdi: "Organik üretimin güvenliği için tesislerin yerleşim merkezi, dere yatağı gibi bölgelerden uzak olması, hayvanların özgürce dolaşabilecekleri, gıda güvenliğini koruyacak tedbirlerin alındığı organik tarım arazilerinin oluşturulması gibi birçok kriterin gözetilmesi gerekiyor. Keskinoğlu olarak önce tüm bu planlamayı yapmayı ve tüketicimize yüzde yüz organik tavuğu en sağlıklı haliyle sunmayı hedefledik." Organik kümeslerde yetişen tavukların tamamen organik sertifikalı bitkisel yemlerle beslendiğini söyleyen Keskinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Doğal ortamlarda yetişen mevcut tavuklarımız, ihtiyaçları olan, eşinme, gerinme, otlama ve güneşlenme gibi tüm doğal hareketleri de rahatça yapabilmektedirler. Organik tarıma olan ilginin gün geçtikçe artması nedeniyle bizlerde bu yöndeki çalışmalarımıza hız verme kararı aldık. Bu nedenle Organik tavuk üretim kapasitemizi önümüzdeki yıllarda artırmayı planlamaktayız" dedi.