X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Izmir'in tadına varın
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Izmir'in tadına varın

  • Giriş Tarihi: 26.9.2013

Lezzet rehberi 'Gourmet Guide'ın 4. sayısı, çok sayıda davetlinin katıldığı özel bir gece ile tanıtıldı

Mandal Ajans tarafından her yıl hazırlanın İzmir'in en lezzetli rehberi İzmir Gourmet Guide'ın 4. sayısının tanıtım gecesi ve Bir Adım Öne Çıkanlar Ödül Töreni, İzmir Arena'da yapıldı. Arena'daki muhteşem geceyi Hakan Doğanay sundu. Özel sunumlarla özel lezzetlerin ikram edildiği gecede Bloco Entrudo Grubu ödül töreni sırasında tencere ve tavalarla perküsyon şov sergiledi. Ödül töreni sonrasında Sunshine Band'in verdiği konserle misafirler keyifli dakikalar geçirdi. Gecede 12 farklı kategoride İzmir Gourmet Guide Seçici Kurul üyeleri tarafından belirlenen 36 mekana ödülleri takdim edildi. Gecede ayrıca bu yıl ilk kez verilen altın Tabak Ödülleri'de sahiplerine verildi. Adil Müftüoğlu Lokantası Kurucu Adil Müftüoğlu, Pizza Venedik kurucusu Ahmet Günter Sezener, Deniz restaurant Kurucusu Yılmaz Ramazan Çelikkaya düle layık görülen isimler oldu. Vefat eden Adil Müftüoğlu yerine ödülü kızı Sevgi Müftüoğlu aldı. Seçici kurul üyeleri Ahmet Güzelyağdöken, İzmir Chainedes Rotisseurs Kurucusu ve ESİAD Başkanı Bülent Akgerman, Mövenpick otel Executive Chef Barış Torcu, Sabah Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Ünal Ersözlü, Hürriyet Ege Bölge Temsilcisi Deniz Sipahi, Kavaklıdere Grup Kurul Danışmanı Eray Gürler, Cevher Grup Başkanı Haluk Özyavuz, Stefanie Gürel, Hanne Paradiso, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tunçdan Baltacıoğlu, İEÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nilgün Gürkaynak, İEÜ Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Gabriele Sponza'nın seçtiği mekanlar tek tek ödüllendirildi.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.