X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER 89'dan bugüne
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

89'dan bugüne

  • Giriş Tarihi: 18.4.2014

Sanita işletmecisi Rıfat Erdal, donmuş hiç bir ürünü müşterilerine sunmadıklarını belirtti, "Bir kez gelen mönümüzdeki tüm yemeklerin tadını başka yerde bulamadıklarını söylüyor" dedi

İzmir Güzelyalı Sahili'nin ilk mekanı olma özelliğine sahip Sanita, 1989 yılından bugüne ürünlerinin kalitesi ve başarısı ile Güzelyalı- Göztepe'de hizmet veriyor. 25 yıllık sürede 7'den 70'e Göztepeliler'in gözde mekanı haline geldi. İlk olarak pizza ve burger konsepti ile yola çıkan gözde mekan, 5 kardeşin ortak projesi olarak ortaya çıktı. Meksika, İtalya ve günümüz Türk Mutfağı'ndan oluşan 3 farklı mutfağın bir arada bulunduğu Sanita'yı diğer mekanlardan ayıran en büyük özelliği ise hiçbir donmuş ürünü müşterilerine sunmuyor. Sanita'da kullanılan kırmızı ve beyaz et, taze ve günlük olarak sofralara geliyor. 100'e yakın sıcak ve soğuk çeşidin bir arada bulunduğu mekanda günde 600 kişiye yemek için servis açılıyor. Zengin kahvaltı menüsü ile sabah 08.00'dan, farklı lezzetleri tatmak denemek için gece 23'e kadar yiyecek hizmeti veriyor.

FARKLI SOS VE TATLAR

Değişik sos ve tatlarla sıradan bir mönüye çok farklı bir lezzet kattıklarını belirten Sanita'nın işletmecisi Rıfat Erdal, "Mönüdeki bildiğimiz yemekleri her yerde yiyebilirsiniz. Adamlar atıyor ızgaraya eti kuru kuru müşterinin önüne getiriyor. Bizde durumlar farklı. Müşterilerimiz mönümüzde bulunan tüm yemeklerin tadını başka yerde bulamıyorlar. Farklı sos ve tatlarla yaptığımız sunumlar ile faklı lezzetler sunuyoruz. 25 yıllık bir mekanız, ilk açıldığımızda 13-14 yaşında olan müşterilerimizin şimdi aynı yaşta çocukları var. Müşteri-mekan ilişkisinden ziyade 2 dost gibi bağ kurduk" dedi.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.