Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Diyetisyen Ergül'den beslenme önerileri

Giriş Tarihi: 4.10.2014
Özel Ata Sağlık Hastanesi Diyetisyen Pınar Ergül, özellikle Kurban Bayramı'nda et tüketiminin arttığını belirterek, beslenme konusunda tavsiyelerde bulundu. Diyetisyen Ergül, kronik hastalıklara sahip ve yüksek risk grubunda obezite, yüksek tansiyon, kalp-damar, mide ve şeker hastalığı bulunan bireylerin bayramda beslenmelerine dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı, "Kalp-damar hastalığı, şeker hastalığı ve yüksek tansiyonu olan kişilerin, Kurban Bayramı'nda yağsız veya az yağlı etleri tercih etmeleri lazım" dedi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Diyetisyen Ergül'den beslenme önerileri
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz