İzmir'in
yükselen değeri Egesini, artık yoluna Egebörek olarak devam edecek. 2006 yılında İzmir'de kurulan Egesini, yaptığı yatırım ile baklava ve börek sektöründe adından söz ettirir hale geldi. Evlere tepsi ile baklava ve börek servisi yapan Egesini, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği lansman ile yeni kimliği olan Egebörek ismiyle pazarda yerini alacak. Egesini, Pınarbaşı'nda bulunan üretim tesisi ile İzmir ve Manisa'daki bayileri ile Egeliler'e hizmet veriyor. İnsanlara el yapımı güzel börek ve baklava yedirmek istediklerini belirten Egesini Yönetim Kurulu Başkanı Ali Suat Sercan, "Üretimimizi geleneksel yöntemler ile gerçekleştiriyoruz. Ürünlerimizin üretimini el yapımı olarak gerçekleştiriyoruz. İlk olarak 2006 yılında Sini Börek olarak yola çıkmıştık. Daha sonra 2009 yılında Egesini ismini aldık. 2014 yılı itibari ile isimde değişikliğe gitme kararı aldık. Müşterilerimizin bizi kaybetmemesi için bir süre Egesini ismini kullanmaya devam edeceğiz. Ama Ocak 2015 itibaren Egebörek adıyla hizmet vereceğiz.
LANSMANI YAKINDA
Önümüzdeki günlerde yapacakları lansman ile Egebörek ismini tanıtacaklarını belirten Sercan, "Üretim tesislerimizde yapacağımız organizasyon ile hem ismimizi duyuracağız, hem de bazı yeniliklerimiz olacak. İlerleyen dönemde bayi ağımızı genişletmek istiyoruz" diye konuştu.