Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından düzenlenen Gelişim Platformu'na katılan Özgörkey Gıda Pazarlama Müdürü Burcu Özaslan, öğrencileri sürdürülebilir tarım hakkında bilgilendirdi. Özaslan, farklı sektör liderlerinin yer aldığı etkinlikte "Tüketim Çağında Tarımda ve Gıdada Sürdürülebilir İnovasyon" başlıklı sunumuyla öğrencilere global sürdürülebilirlik trendlerini anlattı ve Feast markasının bu konudaki vizyonunu paylaştı. Burcu Özarslan, dünyada açlıktan ölenlerin sayısının AIDS, tüberküloz ve sıtmadan ölenleri geçtiğini, çocuk ölümlerinin yüzde 45'inin yetersiz beslenmeden kaynaklandığını, Özgörköy Gıda olarak sürdürülebilir bir yaşam için geleceğe dönük çalışmalar yürüttüklerini anlattı.