Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Parmak yediren lezzetler

Giriş Tarihi: 5.11.2015
Parmak yediren lezzetler
1958 yılında Nihat Arınç tarafından kurulan ve bugün Ayşe ve Erkan Arınç'ın işlettiği Nihat Baba'nın Yeri, İzmir'de 57 yıldır meyhane kültürünü yaşatarak, üç kuşağı birden ağırlamayı başardı. Yenişehir Zeytinlik'te hizmet veren Nihat Baba'nın Yeri, özellikle et ve sakatat severlere yönelik hazırlanan mönüleri ve mevsime uygun hazırlanan mezeleriyle, kendine has lezzetleri müdavimleriyle buluşturuyor. Nihat Baba'nın Yerinde tulumbadan rakı servisi yapılmasının ilginç öyküsünü anlatan İşletmeci Erkan Arınç, "Bir gece rüyamda tulumbadan su içiyordum. Sabah uyanınca da, 'tulumbadan rakı servisi yapılabilir mi?' diye düşündüm. Mühendis olan rahmetli abim Ali Mustafa Arınç ile bu fikrimi paylaştığımda çok beğendi ve hemen çizimini gerçekleştirdi. Böylece tulumbalı servis de doğmuş oldu" diye konuştu.
ARKADAŞINA GÖNDER
Parmak yediren lezzetler
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz