İzmir'de
uzun yıllardır kuyumculuk, otomotiv ve gayrimenkul sektörlerinde hizmet veren Afyoncu ailesine ait Has Grup, gıda işine girerek İzmir Meze'yi kurdu. Bulunduğu tüm pazarlarda lider olmayı amaçlayan Has Grup, "İzmir Meze" markasıyla yeni bir lezzet akımı başlattı. Müşterilerinin tüm gereksinimlerini beklentilerin üzerine çıkarak karşılamayı planladıklarını belirten İzmir Meze Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Can Afyoncu "Üretime girişte hijyen bariyeri ile kontrol sağlanıyor. Üretim alanında gıdaya uygun deterjan ve dezenfektan kullanıyoruz. Temizlik uygulamalarına ciddi bir bütçe ayırıyoruz" dedi.
KORUYUCU YOK
Soğuk hava depoları, sevkiyat araçları ve tüm ölçüm cihazlarının kalibrasyonlarının yılda iki kez yenilendiğini belirten Afyoncu, "Bu sayede ürün gramajlarımızın eksik olması ve üründe soğuk zincirin kırılması gibi riskler minimize edilmiş oluyor. Ürünlerimizde hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmıyor" diye bilgi verdi.