Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Hijyen, kalite ve lezzet bir arada

Giriş Tarihi: 15.11.2015
Hijyen, kalite ve lezzet bir arada

lezzet bir arada İzmir Meze, ürünlerini "beklentilerin de üzerinde" olabilme hedefiyle tüketicilerin beğenisine sunuyor

İzmir'de uzun yıllardır kuyumculuk, otomotiv ve gayrimenkul sektörlerinde hizmet veren Afyoncu ailesine ait Has Grup, gıda işine girerek İzmir Meze'yi kurdu. Bulunduğu tüm pazarlarda lider olmayı amaçlayan Has Grup, "İzmir Meze" markasıyla yeni bir lezzet akımı başlattı. Müşterilerinin tüm gereksinimlerini beklentilerin üzerine çıkarak karşılamayı planladıklarını belirten İzmir Meze Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Can Afyoncu "Üretime girişte hijyen bariyeri ile kontrol sağlanıyor. Üretim alanında gıdaya uygun deterjan ve dezenfektan kullanıyoruz. Temizlik uygulamalarına ciddi bir bütçe ayırıyoruz" dedi.

KORUYUCU YOK

Soğuk hava depoları, sevkiyat araçları ve tüm ölçüm cihazlarının kalibrasyonlarının yılda iki kez yenilendiğini belirten Afyoncu, "Bu sayede ürün gramajlarımızın eksik olması ve üründe soğuk zincirin kırılması gibi riskler minimize edilmiş oluyor. Ürünlerimizde hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmıyor" diye bilgi verdi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Hijyen, kalite ve lezzet bir arada
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz