Türkiye'nin en iyi haber sitesi

’da genel kurul kararı yolda

Giriş Tarihi: 19.6.2016
Bucaspor’da genel kurul kararı yolda

Çetin Kayışlı başkanlığındaki yönetim kurulundaki 8 ismin “kongreye gitmemiz gerek” görüşünü dile getirdiği öğrenildi

Spor Toto 2'nci Ligi ekiplerinden 'da yöneticilerin olağanüstü genel kurul kararı alınması isteği kabul edidi. Yönetim kurulunun gerçekleştiriği toplantıya katılan 10 yöneticiden 8'i seçime gidilmesi gerektiğini, aksi halde istifa edeceklerini belirtirken sadece 2 yönetici görevlerine devam kararı alınmasını önerdi. Kulüp Başkanı Çetin Kayışlı ise çoğunluğun kongreden yana tavır sergilemesi üzerine toplantıda 1 hafta içinde genel kurul tarihini açıklayacaklarını söyledi.

ÖDEME YAPILACAK
Alacakları için Federasyonu aracılığı ile kulübe ihtarname çeken futbolculara ödeme yapacağını yönetime bildiren Başkan Kayışlı'nın toplantıda, "Oyunculara paralarını yatırıp görevi öyle bırakacağım. En azından kadro korunmuş olur. 1 hafta sonra da kongre kararımızı resmi olarak açıklarız" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Kayışlı'nın başkanlığı bırakması halinde işadamı Doğukan Korkmaz'ın liste oluşturduğu ifade edildi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER