'Bu işin sırrı nedir' dediğimizde mekanın başarılı işletmecisi Mehmet Deniz, kendisinin de Antep Kilisli olduğunu kebap ustası olduğunu ifade ederek, başarılarının ve lezzetlerinin sırrını şu şekilde söyledi, "Etimizi Balıkesir'in kıvırcık kuzusunu kullanmaktayız. Ustalarımızın hepsi en az 10 yıldır bizimle birlikte çalışmaktadır. Kalite ve lezzet her zaman geldiğinde müşterilerimiz aynı lezzeti, aromayı ve kaliteyi bulmaktadır. Zırhla çekilen kıymalarımız içerisinde hiçbir katkı maddesi kullanmıyoruz tamamen natürel olarak yapılmaktadır" dedi. Kilis Tavayı Kilis'teki lezzetinde aynı o yörenin lezzetinde yapan İzmir'de tek mekân Antepli Ramazan Usta'dır. Kuzunun göğüs etinden zırhla çekilen hiçbir katkı maddesi kullanmadan pul biber karabiber kullanılarak zırhla çekilerek kendi iç yağıyla hazırlanan mükemmel damak çatlatan lezzet. Soğan Kebabını mutlaka denemenizi tavsiye ederim tadı muhteşem. Özel günler toplantı ve şirket ve grup yemeklerini yapabileceğiniz 70 kişilik üst katta özel yeri bulunmaktadır. Ramazan ayında öğlen saat 13: 00 den sonra rezervasyon yaptırabilmek mümkün olmamaktadır. Servis tabakları tuzluklar bakır olup Antep'ten özel olarak getirilmiştir. Ayranları yayık ayranı, saltada gavurdağı salatanın tadı mükemmel. Son dönemde talep yoğunlaşınca döner işine de girilmiş. Döner de Antepli Ramazan Usta kalitesinde ve standardında yapılmış. Güvenle huzurla yiyebileceğiniz dönerde kesinlikle kıyma kullanılmamakta normal yaprak döneri keyifle yiyebilirsiniz.