Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Rekortmen pastacı işin inceliğini anlattı

Giriş Tarihi: 28.6.2017
Rekortmen pastacı işin inceliğini anlattı
Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO) Milano Ticaret ve Sanayi Odası-Formaper ile İzmir Pastacılar ve Fırıncılar Derneği'nin ortaklığında yapılan 'Güçlü Kadın Güçlü Ekonomi' projesi kapsamında uluslararası bir pasta ustasını ağırladı. 2015 yılında 268 metrekarelik pasta imalatıyla yılın Guinness rekorunu kıran ve Guinness Rekorlar Kitabı'na geçen İtalyan şef Loreno Lo Presti, iki gün boyunca kursiyerlere pasta yapmanın inceliklerini anlattı.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Rekortmen pastacı işin inceliğini anlattı
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz