Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÖRS

En lezzetlisi Marmara'dan çıkan balık

- Siz Marmara dışında Ege ve Akdeniz balıklarını da biliyorsunuz. Okyanus balıklarını yediniz mi?

- Bir kere "dolphin" yemiştim Miami'de. Yunus balığı değilmiş. 'Yunus balığı yenir mi' diye de itiraz ettim. Ama okyanus balıklarını tadını bilmiyorum.

- Hiçbirisinin lezzetli olmadığını size söyleyebilirim.

- Akdeniz'in balıkları çok lezzetli.

- Daha iyisi bizim Marmara balıkları. Marmara balıklarının lezzetini başka hiçbir yerde bulamam. Başka ülkelerde de okyanus balıkları yeme fırsatım oldu. Somon hariç, kesinlikle bizim denizlerimiz dışındakileri ızgara olarak yemiyorum.

- Karadeniz'de de balıklar lezzetli galiba. Hele kalkan. Bu servis yaptığınız meze ne?

Seyfettin Taştan -Bu ıspanak yatağında levrek.

G.Müjde - Çok güzel; on numara. Çok meze atıştırınca, insan balık yiyemiyor. Bunun formülü yok mu?

S. Taştan- İşini iyi yapanların hepsi balığı hakkını vererek pişirir. Fark mezelerdedir. Özellikle de sıcak mezelerde.

G. Müjde - Ben şöyle bir balıkçıya ihtiyaç hissediyorum. Çok güzel bir balık, yanında iyi bir salata ve bir kadeh şarap.

- A. Örs - Balık lokantalarının hepsi bunu yapıyor. Ama biz tüketiciler bununla yetinmiyoruz. Meze tepsisini görünce kendimizi kaybediyoruz. Balığa geldiğimizde halimiz kalmıyor.

- G.Müjde: Balık lokantaları kapıdan girene kelle başı fiyatı uyguluyor. Yeseniz de, yemeseniz de aynı parayı verip çıkıyorsunuz.

- S. Taştan: Bizde bilgisayara servis edilen yemekler girilir, hesap istediğinizde de yedikleriniz tüm dökümüyle görülür.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA