Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Haydi bakalım, hep beraber!

Gamsız hayaaat... Herkese başka sunaaar, garip oyunlarııınıı... Gamsız hayaaat... Herkese başka sorar geçmiş hesaplarınıı... Sabahtan beri beynimdeki plak Candan Erçetin'- in bu şarkısını çalıp duruyor... Plak mı kaldı artık yahu? CD, kaset, işte her neyse... Gamsız hayaaat... Bugünlerde makaram yerinde Allah'a şükür. Yeni yıl hazırlıkları ister istemez, yılbaşı akşamına yalnızca "tarih değişikliği" olarak bakan beni bile etkiledi herhalde. Bayılıyorum o cıvıl cıvıl vitrinlere, marketlerdeki "yılbaşı süsleri reyonlarının" ışıltılı görüntüsüne, caddelere yerleştirilen ışıklara. Heyecanımın nedeni bu görsel şölen yani. Yoksa sizin de bildiğiniz ama bilmezlikten geldiğiniz gibi, 1 Ocak sabahı uyandığımızda, tarihle beraber, hayatımızda da bir değişiklik olmayacak.

***
Hayat yine bildiğini okuyacak. Hepimize "garip oyunlarını sunmaya" devam edecek. Bize düşen, "madem öyle o zaman kaderimize boyun eğip olacakları beklemek" değil tabii ki. Hazırlıklı olmak... Gelecek darbelerle, yüzmekten vazgeçip, okyanusun dibini boylamak değil... Yüzmek... Suyun üzerinde kalmayı nasıl becerebilirseniz artık... İster sırt üstü, ister kurbağlama, ister kelebek, ister köpekleme... Stil önemli değil. Önemli olan çaba. Diyeceğim o ki; Biz elimizden geleni yapalım da, o "gamsız hayat" yine bildiğini okuyacaksa okusun bakalım. Ve hep dediğimiz gibi, bu hayatta "Yıkılmak var, enkaz haline gelmek yok!" Bu yılın son ahkamımı da kestiğime göre hadi bana eyvallah; "Gamsız hayaaaat!" Mutlu olmayı becerebildiğiniz iyi bir sene olsun efendim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA