Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Bu yaz...

Çeşme ve Alaçatı'daki yeni sezon haberlerini merak edenler varsa:
Uzun zamandır merakla beklenen Çeşme Marina sonunda açılıyor. İçinde, Furun, Tuval, Bonjour, Burger King, Kumrucu Şevki ile birlikte. Hepsini anladım da Burger King'i çözemedim ben.
Dünyanın en özel koylarından biri olduğunu yıllardır savunduğum Ayayorgi'de de büyük değişiklikler var. Eski Granada'nın olduğu yer, ki ben oraya lanetli bölge diyorum, çünkü bu zamana kadar kim ne yatırım yaptıysa tutmadı battı, işte burayı şimdi de Babylon'cular aldı. Fakat içimden bir ses bu kez oldu gibi diyor. Çünkü özellikle konserler için burası çok uygun bir alan. Ve Ayayorgi'nin iddia ediyorum bu seneki yeni yıldızı Marrakech! Geçen gece bitmek üzere olan hazırlıklar ne âlemde diye bir uğrayalım dedik. Sevgili Memo'yla (Mehmet Özöner) karşı tepeden koyun üzerine kıpkırmızı koca bir balon gibi yükselen dolunay eşliğinde sezonun ilk keyfini yaptık. Burası Çeşme'nin falan değil Türkiye'nin en özel kulübü oluyor. Söylemişti dersiniz...
Gelelim Alaçatı'ya. Valla burada herkes sezonun kısalığından şikâyet eder durur ama her sene yapılan yeni yatırımları görünce insan 'demek o kısacık 60 günde bile güzel paralar kazanılıyor,' diye düşünmeden edemiyor. Bu sezonun yenileri Furun, Micasa, Home Store, Ala... Yaya el değiştirmiş bir de. Ama yani öyle batan pek yok. Anlayacağınız Alaçatı sokakları bu sene de iyi bir yatırım alanı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA